Beneficis i guanys de fer teràpia

Els motius pels quals una persona pot decidir anar a teràpia són tan diversos com circumstàncies vitals. Pot ser per una separació recent que t’ha desestabilitzat; pot ser perquè vius amb ansietat o por constant; pot ser que estiguis patint una depressió; pot ser perquè a l’escola o a la feina et fan assetjament; o bé perquè sentis que tens poca autoestima i això complica les teves relacions; fins i tot pot ser que assisteixis a teràpia per algun motiu que no saps definir concretament.
De vegades simplement passa que un no se sent bé o es sent perdut.

Sigui quin sigui el motiu, la teràpia t’ajuda a reconéixer:
què t’està passant,
t’ajuda també a definir què vols i què no vols a la teva vida,
i per últim, a sentir-te lliure o donar-te permís per dur a terme els teus desitjos.

En el meu cas, abans d’esdevenir terapeuta, vaig ser pacient i precisament vaig arribar a consulta amb l’única certesa que no em sentia bé. No sabia què era el que em passava. Poc a poc vaig anar veient que estava perduda, confusa i que no sabia què fer amb la meva vida laboral. No em veia en el mateix lloc de treball per sempre.
Va ser treballant a través de somnis que, a més de canviar d’actitud respecte algunes circumstàncies personals i posicionar-me d’una manera diferent, vaig acabar formant-me en teràpia i treballant per ajudar altres persones a aconseguir els seus objectius vitals.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s