Bio

fotografía por Carlota Prats

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Una mica més sobre mi

Llicenciada en Antropologia Social i Cultural a la Universitat de Barcelona. Actualment estic estudiant psicologia a la UOC.
Formada com a terapeuta gestalt a Gestalt Barcelona.
Postgrau de treball amb somnis i clínica gestàltica (Angoixa, Culpa, Mecanismes de defensa) impartits per Jaume Cardona.
Formada en Tècniques gestàltiques aplicades a l’adolescència impartides per l’equip de Loretta Cornejo, Umayquipae.
Membre de l’AETG.
Tutora de la formació en teràpia gestalt 2015-2017 a Gestalt Barcelona.
He dirigit l’ADG-FAD (2007-2014), organitzant els premis Laus de disseny i comunicació. He format part de l’equip de SQGestalt, a Sant Cugat (2013-2015). Acosto les ciències socials donant classes a les escoles Elisava i IDEP. A més, actualment ensenyo Gestió del disseny a LCI Barcelona.
He escrit per al projecte What i actualment ho faig per a la revista on-line Passeig de Gràcia, a la secció Sa i estalvi.
Col·laboro amb Nom-Nam, co-elaborant noms per a marques.

***********************************************************************

Un poco más sobre mí

Licenciada en Antropología Social y Cultural en la Universidad de Barcelona. Actualmente estoy estudiando psicología en la UOCFormada como terapeuta gestalt en Gestalt BarcelonaPostgrado de trabajo con sueños y clínica gestáltica (Angustia, Culpa, Mecanismos de defensa) impartidos por Jaume CardonaFormada en Técnicas gestálticas aplicadas a la adolescencia impartidas por el equipo de Loretta Cornejo, Umayquipae.
Miembro de la AETGTutora de la formación en terapia gestalt 2015-2017 en Gestalt Barcelona.
He dirigido la ADG-FAD (2007-2014), organizando los premios Laus de diseño y comunicación.
He formado parte del equipo de SQGestalt, en Sant Cugat (2013 a 2015).
Acerco las ciencias sociales dando clases en las escuelas Elisava y IDEP. Actualmente enseño Gestió del diseño en LCI Barcelona
He escrito para el proyecto What y actualmente lo hago para la revista online Paseo de Gracia, en la sección Sano y salvo.
Colaboro con Nom-Nam, co-elaborando nombres para marcas.