Conóceme

Una mica més sobre mi

Em dic Eulàlia París i treballo com a terapeuta i formadora en educació emocional des de fa més de 10 anys. Ajudo a tota aquella persona que vol comprendre les seves emocions i resoldre els seus conflictes interns per a què pugui tenir una vida millor.

A més sóc docent en diverses escoles universitàries (Elisava, IDEP, LCI Barcelona).

Llicenciada en Antropologia social i cultural (UB), actualment estudio psicologia a la UOC.

Formada com a terapeuta a l’escola Gestalt Barcelona. He estat tutora de la formació 2015-2018 de l’escola.
M’he format també en el treball amb somnis i clínica gestàltica (Angoixa, Culpa, Mecanismes de defensa); així com Tècniques gestàltiques aplicades a l’adolescència impartides per l’equip de Loretta Cornejo, Umayquipae.
Membre de l’AETG.

He impartit el taller d’autoconeixement a través del treball amb somnis (Espai Philae, etc.). He publicat a la Revista de Terapia Gestalt, així com en els projectes What, a la revista on-line Passeig de Gràcia, secció Sa i estalvi, i Blanc!

Vaig dirigir l’ADG-FAD (2004-2014), organitzant els premis Laus de disseny i comunicació.

************

Un poco más sobre mí

Me llamo Eulalia París y trabajo como terapeuta y formadora en educación emocional hace más de 10 años. Ayudo a toda aquella persona que quiere comprender sus emociones y resolver sus conflictos internos para que pueda tener una vida mejor.

Además soy docente en varias escuelas universitarias (Elisava, IDEP, LCI Barcelona). 

Licenciada en Antropología Social y Cultural (UB), actualmente estudio psicología en la UOC

Formada como terapeuta en la escuela Gestalt BarcelonaHe sido tutora de la formación 2015-2018 de la escuela. Me he formado también en trabajo con sueños y clínica gestáltica (Angustia, Culpa, Mecanismos de defensa); así como Técnicas gestálticas aplicadas a la adolescencia impartidas por el equipo de Loretta Cornejo, Umayquipae.
Miembro de la AETG

He impartido el taller de autoconocimiento a través del trabajo con sueños (Espai Philae, etc.). He publicado en la Revista de Terapia Gestalt, así como en los proyectos What, la revista on-line Passeig de Gràcia, sección Sano y salvo, y Blanc!

Dirigí la ADG-FAD (2004-2014), organizando los premios Laus de diseño y comunicación.