Conóceme

Sobre mi

Em dic Eulàlia París i treballo com a terapeuta gestalt i formadora en educació emocional des de fa més de 10 anys.

Ajudo adults que estiguin passant una època de confusió i bloqueig en les seves vides: potser no aconsegueixes estabilitzar les teves relacions, no et sents ple/n@ amb la teva feina, o vols fer un canvi de rumb vital i no saps per on començar. Puc acompanyar-te a resoldre aquest obstacle, passar a l’acció i dur a terme allò que vulguis. El meu enfocament és a través de la teràpia Gestalt i el treball amb somnis.

A més sóc docent en diverses escoles universitàries (Elisava, IDEP, LCI Barcelona).

Llicenciada en Antropologia social i cultural (UB), actualment estudio psicologia a la UOC.

Formada com a terapeuta a l’escola Gestalt Barcelona. He estat tutora de la formació 2015-2018 de l’escola.
M’he format també en el treball amb somnis i clínica gestàltica (Angoixa, Culpa, Mecanismes de defensa); així com Tècniques gestàltiques aplicades a l’adolescència impartides per l’equip de Loretta Cornejo, Umayquipae.
Membre de l’AETG.

He impartit el taller d’autoconeixement a través del treball amb somnis (Espai Philae, Espai Themis, etc.). He publicat a la Revista de Terapia Gestalt, així com en els projectes What, a la revista on-line Passeig de Gràcia, secció Sa i estalvi, i Blanc!

Vaig dirigir l’ADG-FAD (2004-2014), organitzant els premis Laus de disseny i comunicació.

************

Sobre mí

Me llamo Eulalia París y trabajo como terapeuta y formadora en educación emocional hace más de 10 años.

Ayudo a adultos que estén pasando una época de confusión y bloqueo en sus vidas: quizás no consigues estabilizar tus relaciones, no te sientes plen@ con tu trabajo, o quieres hacer un cambio de rumbo vital y no sabes por dónde empezar. Puedo acompañarte a resolver ese atasco, pasar a la acción y llevar a cabo aquello que desees. Mi enfoque es a través de la terapia Gestalt y el trabajo con sueños.

Además soy docente en varias escuelas universitarias (Elisava, IDEP, LCI Barcelona). 

Licenciada en Antropología Social y Cultural (UB), actualmente estudio psicología en la UOC

Formada como terapeuta en la escuela Gestalt BarcelonaHe sido tutora de la formación 2015-2018 de la escuela. Me he formado también en trabajo con sueños y clínica gestáltica (Angustia, Culpa, Mecanismos de defensa); así como Técnicas gestálticas aplicadas a la adolescencia impartidas por el equipo de Loretta Cornejo, Umayquipae.
Miembro de la AETG

He impartido el taller de autoconocimiento a través del trabajo con sueños (Espai Philae, Espai Themis, etc.). He publicado en la Revista de Terapia Gestalt, así como en los proyectos What, la revista on-line Passeig de Gràcia, sección Sano y salvo, y Blanc!

Dirigí la ADG-FAD (2004-2014), organizando los premios Laus de diseño y comunicación.